About

Fotografie heeft vanaf mijn twintigste jaar als een rode draad door mijn leven gelopen. Een defecte camera van een vriendin gekregen met het verzoek “kan jij die repareren?” Dat lukte!

Inmiddels had de vriendin een nieuwere camera gekocht, ik mocht te oude camera houden. Ik ben met die oude camera aan de slag gegaan, ik vond fotografie eigenlijk best leuk. De eerste foto's waren wat “stuurloos” tot ik de vraag kreeg voor het maken van een trouwreportage. Al snel volgde meer opdrachten. Ik ontdekte mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen.

De periode van mijn dertigste tot mijn vijfenvijftigste levensjaar heeft fotografie stil gelegen vanwege mijn drukke werkzaamheden als technisch engineer. Veel uren gemaakt, geen tijd fotografie.

Rond 2012 is er meer tijd vrijgekomen om te besteden aan de fotografie. De nieuwe digitale start was op de grote fantasy evenementen. Al snel leerde ik mensen kennen die graag in hun prachtige outfits voor mij wilde poseren.

Van uit de fantasywereld kwamen vragen of ik naast de evenementen ook privé shoots doe of wil gaan doen. Dat vond ik een goed plan, fotograferen van mensen had al mijn voorkeur, dus doen!

De “privé shoots” zijn inmiddels uitgebouwd tot een breed scala aan interesses. Portret, strand, mode, beauty en thema fotografie, al deze onderwerpen zijn heel interessant om uit te voeren. Zo ik aangaf heb ik een brede interesse die ik graag verder wil uitbouwen. Mocht U ook eens willen werken met een semiprofessioneel fotograaf dan kunt U contact met mij opnemen via het contactformulier op de website.

GreetZ Geert  Hoek van Holland, Netherlands